REVIEW: WAND DECORATIE SAAL DIGITAAL NL

Saal Digitaal Nederland heeft mij benaderd om een van hun wand decoraties uit te testen en hier een eerlijke review over te schrijven. Na een kijkje op de website trok de Aluminium-Dibond met elegante Butlerfinish direct mijn aandacht.

DE ELEGANTE BUTLERFINISH® LOOK

Een onverwachte spectaculaire look met een sprankelend effect! Uw foto komt tot leven. Het geborstelde aluminimum oppervlak laat heldere componenten bijzonder stralen. Deze wanddecoratie laat een blijvende indruk achter.

Hoogste kwaliteit d.m.v. onze UV-Direct Printing met 6-kleuren printtechniek inclusief lightkleuren (standaard 4 kleuren). Indrukwekkende kleurintensiteit met de hoogst mogelijke resolutie (zonder pixeltrappen) en maximale scherpte. Enorme optische diepte met de prachtigste kleurenkracht!

  • Aluminiumplaat 3 mm dikte
  • De lichte afbeeldingscomponenten schijnen op het geborsteld aluminium prachtig door
  • 6-kleuren-UV-Direct Printing inclusief lightkleuren
  • Op de centimeter nauwkeurig verkrijgbaar in het door u gewensde formaat
  • Indien gewenst met alu-profiel/ophanging verkrijgbaar
  • ICC-profiel voor professionals

Bron: Website Saal-Digitaal NL

MIJN OORDEEL

De website gaf aan dat de geschatte levertijd ongeveer 4 werkdagen zou zijn. Echter na 2 werkdagen werd het product al bezorgd. Een zeer snelle en zorgvuldige levering (zie foto’s). Ik ben zeer tevreden over deze prachtige afdruk van een van mijn favoriete foto’s van Rotterdam. Door de elegante Butlerfinish lijken de heldere delen licht te geven. De kleuren zijn perfect.

Al met al een top product dat ik aan iedereen zou aanbevelen!

DE FOTOSERIE