Rotterdam in de avond vanaf het WPC

MALEFIJT FOTOGRAFIE

UNIEKE KANS

WORLD PORT CENTER

Een tijdje geleden geleden werd ik benaderd door Vincent Fennis met de vraag of ik het leuk zou vinden om een avondje te fotograferen vanaf het World Port Center in Rotterdam. Uiteraard was ik gelijk dol enthousiast. Na het nodige mail contact met de gebouw manager was het een aantal weken later zo ver. Op maandag 26 maart kregen we de mogelijkheid om met een groepje fotograferen uit de omgeving de zonsondergang te fotograferen vanaf het dak van het World Port Center.

#ROOSTER010

FOTOGRAFEREN VANAF HET ROOSTER

We verzamelden in de ontvangst ruimte van het gebouw. Daar werd iedereen netjes aangemeld bij de beveiliging. Toen iedereen in het bezit was van een pasje konden we de lift in om vervolgens op de 30e etage uit te stappen. Daar kregen we nog wat instructies van de gebouw manager met betrekking tot de veiligheid. En toen was het moment daar en mochten we het enorme balkon op.

Wat een bizar mooi uitzicht over deze prachtige stad! Het uitzicht op de Erasmusbrug: fenomenaal. Maar ook op alle andere Rotterdamse landmarks zoals: De Euromast, SS Rotterdam, De Kuip, Ahoy en de gehele skyline. De rooster vloer van het balkon was de eerste keer wel even slikken. Maar daar kon ik mijzelf vrij makkelijk overheen zetten door dit super mooie (bijna) 360 graden uitzicht. Die zelfde rooster vloer zorgde ook wel voor de nodige uitdagingen tijdens het fotograferen. Omdat die vrij veel trilde als we heen en weer liepen. Zeker toen het buiten donkerder werd en de sluitertijden dus automatisch langer werden. Uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen.

DE MEDE FOTOGRAFEN

LINKS NAAR DE SOCIAL MEDIA KANALEN

Bezoek uiteraard ook de social media kanalen van de mede fotografen om ook hun geweldige foto’s te bekijken.

Super dankbaar

WAT WAS DIT EEN BELEVENIS

Ik kan Vincent Fennis en de gebouw manager van het World Port Center niet genoeg bedanken voor deze geweldige ervaring. Wat een belevenis…

FOTOSERIE

MALEFIJT FOTOGRAFIE

Portfolio.

BEKIJK MIJN VOLLEDIGE PORTFOLIO

Contact.

HEEFT U EEN VRAAG?

Heeft u een vraag over een van mijn foto’s? Of wilt u met mij in contact komen over fotografie? Neem dan contact mij op! Ik zal altijd proberen zo spoedig mogelijk te reageren.