Vuurwerk Festival Scheveningen 2017

VUURWERK FESTIVAL SCHEVENINGEN 2017

 

Het vuurwerk festival 2017 in Scheveningen is weer van start gegaan! Het vuurwerkfestival is een spectaculair evenement met twee vuurwerkshows per avond. Verschillende landen strijden elk jaar in de zomer om de Vuurwerktrofee Scheveningen. Dit jaar vind het vuurwerkfestival plaats in het weekend van 11/12 en 18/19 augustus. En ik was er zaterdagavond bij 😉

DE FOTOSERIE

2017-08-13T22:06:59+00:00

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About Me

Anthony Malefijt is a passionated hobby photographer based in Rotterdam. He is allways seeking for adventures and unique ways to capture what he sees. For him photography is all about capturing unique moments, making fun and meet fellow photography enthusiasts from all over the world. Check his blog to learn more about his adventures.

Recent Works

Recent Posts

error: Content is protected !!